baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Сонцезахисні окуляри для жінок

post

Крихкий силует або апетитні форми, довгі локони або стильна стрижка - кожна вибирає сама.  Краса - справа суб'єктивна.  Але в чому сходяться думки багатьох, що красива жінка - це здорова.  Жіночі сонцезахисні окуляри - це перш за все аксесуар, який збереже здоров'я очей.  А як бонус - зменшить кількість зморшок від постійного примруження на сонці і прикрасить модний образ.

Жіночі сонцезахисні окуляри повинні бути якісними.  Якої би модної форми вони не були, якщо на них починає облазити або тріскатися покриття, то про доглянутий, жіночий образ можна забути.  А якщо лінзи в окулярах не захищають від ультрафіолету на 100%, то який в них толк?

Одні стверджують, що у жінки повинні бути першокласні туфлі, інші, що нижню білизну, а ми впевнені, що окуляри.  Адже, окуляри знаходяться на обличчі і відразу помітні, притягуючи погляд.  Тому вони повинні бути грамотно підібрані, щоб прикрашати свою володарку.

Особливості індивідуального вибору

Обираючи сонцезахисні окуляри варто звернути увагу на форму обличчя і зрозуміти, які особливості хочеться підкреслити, а які приховати.  Якщо в окулярах, наприклад, сильно завищено перенісся, то вони можуть візуально подовжити ніс, а іноді цього не варто робити.  Або сильно масивна нижня частина може підкреслити велике підборіддя або вилиці.  Тому у такому випадку краще вибрати окуляри від сонця з градієнтним фарбуванням лінз і полегшеною нижньою частиною.  Підбір форми для різних типів обличчя має свої особливості та нюанси, варто довірити цю справу професіоналам.  Таким, які працюють в салонах «Дом оптики».

У мережі «Дом оптики» широкий асортимент жіночих сонцезахисних окулярів.  До сезону 2019 року підготовлено модні новинки і завжди актуальні класичні моделі.  Модні покази весна-літо 2019, звичайно, не обійшлися без цього модного аксесуару.  Новий сезон порадує різноманітністю форм: все ще актуальні круглі і вузькі трикутні сонцезахисні окуляри.  Також входять в моду масивні маски, що приховують більшу частину обличчя.  Як і кожен сезон актуальні жіночі сонцезахисні авіатори, які в новому сезоні дизайнери доповнили кольоровими лінзами.  Літо 2019 обіцяє бути барвистими і яскравим.  Це радує!

Жінці не просто зупинити вибір на одній моделі.  Особливо, коли хочеться бути різною і непередбачуваною.  До кожного образу хочеться мати свою пару сонцезахисних окулярів.  У «Дом оптики» подбали і про це: чим більше пар окулярів ви купляєте, тим більша на них знижка.  Перші дві пари виходять зі знижкою 10% і 20%, а третя взагалі зі знижкою 50%.  Тому, всіх дівчаток, дівчат і жінок ми чекаємо в «Дом оптики».  Ми розташовані у Києві, Харкові, Дніпрі та Черкасах.  Купити жіночі сонцезахисні окуляри разом з подружками стане не тільки веселіше, але і вигідніше.  Приходьте!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені