baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Сонцезахисні окуляри - мода і тренди 2019

post

Сонцезахисні окуляри 2019

З приходом весни люди починають готуватися до сонячних днів і замислюватися про новинки в сфері сонцезахисної оптики.  Багато хто хоче виглядати модно і бути в тренді.  А мода на сонячні окуляри, як і інші аксесуари, постійно змінюється, мотивуючи нас оновлювати свій сонцезахисний «гардероб».

Щорічно дизайнери придумують різноманітні форми і оправи для окулярів, і в 2019 році в моду увійшли оновлені товари.

Сонцезахисні окуляри 2019 року відрізняються оригінальністю, але і «класичні» моделі не втратили свої позиції.  Так що оверсайз-моделі, котяче око і авіатори все ще в тренді, але не варто списувати з рахунків і новинки від дизайнерів.

В першу чергу в 2019 році будуть популярні сонячні окуляри з яскравими лінзами.  Уже не перший рік дизайнери звертають свою увагу на дзеркальні покриття.  Дзеркальні сонцезахисні окуляри періодично повертаються в моду.  І цей рік не виняток!

Окуляри по формі «лисички»

Усі модні огляди 2019 року рясніють сонцезахисними окулярами форми «лисички», які часто зустрічаються з округлими лінзами.  Окремо слід виділити окуляри такої форми, в яких лінзи і оправа різних кольорів.

Геометричні форми

У колекціях 2019 року асиметрія поєднується з гострими, незграбними геометричними формами.  Ця тенденція досить яскраво виражена і в колекціях сонцезахисних окулярів, в яких збільшилася кількість багатокутників і окулярів «форма в формі» - це не повторення, а розвиток по спіралі, що дає прекрасні результати.  Гостромодна деталь - подвійне перенісся, як в жіночих, так і в чоловічих моделях.

Вінтаж або окуляри з круглими лінзами

У новому сезоні з моди не вийшли і круглі окуляри, які вразили світ в попередніх сезонах.  Саме ця форма окулярів найкраще підходить до тренду нинішнього сезону.  Але тепер круглі окуляри змінили стилістичну приналежність: з окулярів для "ботаників" вони стали елегантним жіночим і чоловічим аксесуаром.  При цьому не слід забувати, що настільки кругла форма окулярів підходить далеко не всім.

Sci-fi окуляри

Новий сезон привніс в циклічну моду і деякі «своєрідні» моделі, які стали найголовнішим фешн-трендом цього року.  Майже всі модні бренди включили в свою колекцію окуляри у цьому футуристичному стилі.  Це сонячні окуляри за мотивами sci-fi, в оправі яких дизайнери вирішили використовувати виключно пластиковий матеріал.  Ці окуляри - своєрідна данина 90-х років.  Вузькі і витягнуті очки- «лисички», космічні маски або окуляри, як у Нео з фільму «Матриця».  Причому вони можуть бути як з повною оправою, так і тільки з верхнім або нижнім обрамленням лінз.

У будь-якому випадку, усі сонцезахисні окуляри 2019 року відрізняються своєю яскравістю і незвичністю.  Саме на це зробили ставку дизайнери, у новому сезоні, а нам слід до них прислухатися.  Безсумнівно, не всі наважаться одягнути новинки в стилі скай-фай, але ось на авіатори та «лисички» вже точно слід звернути свою увагу.

Адже головне для нас - мати чудовий вигляд і модно.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені