baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Виробник VOGUE

Багато людей, які цікавляться модою і оптикою, запитують: чи пов'язані сонцезахисні окуляри фірми Vogue і не менш знаменитий фешн журнал? Хочемо одразу відповісти: – ні, але свою назву оптичний бренд запозичив у глянцевого видання. Зв'язок і подібність можна лише спостерігати в умінні передбачити моду і бути у фаворі у тих, хто стежить за останніми трендами.

Vogue сонячні окуляри історія бренду
Марка була створена у 1973 році. Основна аудиторія - жінки, які цінують якість та елегантний стиль. Тому сонцезахисні окуляри чоловічі Vogue практично не представлені на ринку. Популярним бренд став лише у 90-х роках, після того, як об'єднався зі знаменитою фірмою Luxottica. Це італійський виробник оптики, відомий своєю бездоганною репутацією та високими вимогами до продукту, що виготовляється. Після злиття компаній Vogue окуляри країна бренду стала Італія. Власне, як і вся продукція Luxottika. Інтерес на сонцезахисні окуляри Vogue став стрімко підвищуватися. Споживача також залучав відомий стиль, різноманітність колекцій, реклама, в якій завжди задіяні найпопулярніші та найкрасивіші актриси, співачки, манекенниці.

Vogue сонцезахисні окуляри бренд, який носять знаменитості
Рекламні кампанії марки – це окремий вид мистецтва. У них беруть участь найчарівніші представниці прекрасної статі: Кейт Мосс, Єва Мендес, Жизель Бюндхен, Джіджі Хадід. Ці досконалі красуні чудово демонструють окуляри Vogue жіночі сонцезахисні. Від рекламних плакатів неможливо відвести погляд. На них моделі позують на березі океану, в міських «джунглях» або за кермом шикарного авто – і у всіх локаціях сонячні окуляри Vogue виглядають ідеально.

Cонцезахисні окуляри Vogue котяче око – одна з найпопулярніших моделей. Її можна побачити на манекенниці Джіджі Хадіт не тільки в рекламі, а й у житті. До речі, Джіджі стала не лише обличчям бренду, а й взяла участь у розробці колекції 2019 року. Колекція користувалася величезною популярністю, і дозволила компанії залучити молодшу аудиторію. Звичайно, участь Хадіт також підвищила лояльність до марення. Крім того, що вона одна з найпопулярніших моделей сучасності, стиль Джіджі для багатьох є взірцевим. Якщо ви також довіряєте її думці і захоплюєтеся чином, то настав час купити сонцезахисні окуляри Vogue.

У 2020 році компанія Vogue Eyewear обрала амбасадором своєї продукції яскраву та харизматичну Міллі Боббі Браун. Акторка є кумиром для багатьох представників Z покоління. Також Міллі входить до числа одних із найвпливовіших людей 20-го року за версією журналу Time. Думаємо, що вибір актриси як особи нової колекції не випадковий. Сонцезахисні окуляри та оправи Vogue завжди були і є аксесуаром впевнених у собі та неповторних жінок. Міллі Браун справжнє втілення того, що дизайнери Vogue хочуть донести до своїх покупців. А саме — не бояться бути собою і виділятися з натовпу, завжди бути впевненим та неабияким. Самобутній та безпосередній стиль Браун чудово доповнили окуляри знаменитого бренду. До речі, разом із актрисою Vogue Eyewear випустили лімітовану оптичну колекцію із 14 моделей. На оправах та сонцезахисних окулярах із цієї колаборації вказані ініціали знаменитості – MBB, тому їх легко можна відрізнити від решти колекції.

Сонцезахисні окуляри Vogue купити наважуються дівчата, які не бояться виразити себе та експериментувати зі стилем. При цьому шанувальниці бренду цінують жіночність, елегантність та сучасну класику. В окулярах Vogue можна легко піти на урочистий захід, а також носити їх у повсякденному житті. Дизайн моделей добре продуманий і вписується практично у будь-який образ.

Vogue Eyewear – бренд, який завоював шанувальників у всьому світі. Україна – не виняток. Клієнти мережі «Будинок оптики» давно вибирають для себе Vogue. Завдяки тому, що марка є суто оптичною, якість очок завжди на першому плані. Тому його обирають ті, для кого важливо не лише першокласно виглядати, а й користуватися якісною річчю. За всіх плюсів бренду, його ціна залишається досить приємною і доступною для багатьох.

Сонцезахисні окуляри Vogue де купити
Сонцезахисні окуляри Vogue можна купити в Україні можна в мережі «Дім оптики». Також модель, що сподобалася, замовляйте на нашому сайті з доставкою додому. Менеджери dom-optiki.ua дадуть відповіді на запитання, що цікавлять, і допоможуть з вибором.

Сонцезахисні окуляри Vogue круглі, квадратні, прямокутні або форми котяче око - представлені в широкому асортименті. При виборі товару, менеджери мережі «Будинок оптики» відбирають моделі лише популярних та актуальних сезону кольорів. Оптичні лінзи мають 100% захист від ультрафіолету, а оправи та всі комплектуючі виготовлені з довговічних, зносостійких матеріалів. Окуляри від сонця Vogue оригінал представлений на полицях салонів та на нашому сайті. Мережа «Будинок оптики» співпрацює лише з офіційними представниками брендів на території України. На придбану модель сонцезахисних окулярів або оправу діятиме рік гарантії. Також гарантійне обслуговування у наших майстернях протягом цього часу буде безкоштовним.

Купити сонцезахисні окуляри Vogue Київ, Харків, Дніпро та Черкаси можна в салонах «Будинок оптики», в центральних районах. Адреси та телефони всіх магазинів вказані на нашому сайті. Запрошуємо на примірку! Наші досвідчені консультанти допоможуть зробити правильний вибір, а майстер оптик, за потреби, відкоригує посадку окулярів на обличчі. Вибирайте і замовляйте модель, що сподобалася, прямо зараз, ми доставимо її в найближчий салон «Будинок оптики» для примірки. Приємним бонусом для багатьох стануть програми лояльності та сезонні знижки. Дізнатися про них можна у розділі Акції.

Виглядати ефектно, стильно і при цьому жіночно легко, коли на тобі Vogue Eyewear. Комфорт та захист для очей будуть завжди, якщо ви з «Дім оптики». Чекаємо на вас у наших салонах у Києві, Дніпрі, Черкасах та Харкові, також завжди раді вам на dom-optiki.ua

 
СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені