baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Апаратне лікування зору - нова послуга в мережі Дім Оптики

post

   

Друзі, поспішаємо повідомити радісну новину - у Харківському філіалі "Дом оптики" на вулиці Пушкінська, 42 відкрився перший центр апаратного лікування!

Запис на апаратне лікування зору в Харкові вже відкрита - до 31 серпня діє спеціальна акція зі знижкою на перші 30 записів!

Кабинет апаратного лікування зору в мережі "Дом оптики" в основному орієнтований на дітей віком від 5-6 років. Апаратне лікування – це безпечний, безопераційний і ефективний комплекс послідовних процедур, який допоможе поліпшити зір і навіть відмовитися від носіння окулярів. Лікування проходить у ігровій формі, викликаючи у дитини позитивні емоції, і дає запланований результат.

Телевізор, смартфон, комп"ютер – гаджети щодня збільшують навантаження на очі і можуть призводити до виникнення різних патологій зору. Щоб уберегти дитячі очі, необхідно вчасно відвідувати лікаря-офтальмолога і застосовувати ефективні методики лікування.

"Дом оптики" піклується про зір своїх юних пацієнтів. Щодня в мережі ведуть прийом кваліфіковані лікарі-офтальмологи. А унікальне обладнання дитячого центру дозволяє проводити ефективне і цілеспрямоване лікування дитячих очних захворювань щадними терапевтичними методами, без хірургічного втручання.

 

"Дом оптики" - найкраще улюбленим очам!

 

Адреса салону:

вул. Пушкінська, 42, запис за тел. (057) 706-02-93, (063) 353-33-67

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені