baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Імплантація інтраокулярних лінз

post

Даний вид лінз є штучним аналогом кришталика людського ока. Такі лінзи являють собою міні-конструкції, що складаються з двох частин. Опорна частина дозволяє зафіксувати штучний елемент, а частина оптична забезпечує заломлення світла і фокусування зображення на поверхні сітківки ока. Обов'язковою умовою для даних пристроїв є те, що матеріал лінзи повинен бути біологічно сумісний з очними тканинами.

Сама процедура імплантації лінзи тривати відносно недовго. Після хірургічного втручання, в ході якого видаляється катаракта або проводиться рефракційна заміна кришталика, імплантат імплантується в тканини.

Серед лінз, здатних якісно замінити кришталик, виділяють:

  • мультифокальні інтраокулярні лінзи,
  • аккомодируючі зразки,
  • пристрої асферичного типу,
  • торичні мультифокальні інтраокулярні лінзи та інші.

Асферичні моделі виготовлені так, що дозволяють виробляти корекцію сферичних аберацій або, іншими словами, спотворень.

Акомодуючі моделі здатні домогтися значного поліпшення зорових характеристик за рахунок повноцінної імітації функціонування природного кришталика. Конструкція даних зразків дозволяє їм під впливом очних м'язів змінювати форму практично так само, як в процесі фокусування діє кришталик людського ока.

Мультифокальні інтраокулярні лінзи. Даний вид лінз володіє не одним, а відразу декількома фокусами, що забезпечує гостроту зору, як при віддаленому об'єкті видимості, так і поблизу. Згідно зі статистикою четверо з п'яти пацієнтів, яким були імплантовані мультиофокальні лінзи, не потребують навіть використання окулярів.

Торичні мультифокальні інтраокулярні лінзи. Часто при катаракті у пацієнта спостерігається ще й астигматизм. У таких випадках рекомендується імплантувати саме торичні лінзи. Дані моделі дозволяють замінити помутнілий кришталик і скорегувати рогівковий астигматизм.

Фахівці «Дом оптики» надають консультаційні послуги щодо вибору того чи іншого засобу для корекції зору, можливо скористатися послугами лікаря. Салони «Дом оптики» оснащені сучасною офтальмологічною технікою.

Клієнти «Дом оптики» можуть пройти перевірку гостроти зору, а також процедуру комп'ютерної діагностики. За результатами обстеження виписується рецепт будь-якої складності.

Салони «Дом оптики» знаходяться в Харкові, Києві, Дніпрі та Черкасах.

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

М'які контактні лінзи — сучасний і безпечний спосіб корекції. Вони зручні для активних людей, спортсменів, тих, хто змушений носити захисну маску або просто не хоче приховувати обличчя за оп...

Читати докладніше

Глаукома — це хронічне судинне захворювання. При ньому атрофуються зорові нерви. Вони з часом не відновляться. Хвороба протікає за високого внутрішньоочного тиску, але буває і за нормального. На...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені