baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Медичні оправи для жінок

post

Жінкам так часто доводиться робити вибір. Яку сукню надіти, які до неї підібрати туфлі, сумочку, а оправу вибрати – взагалі дуже відповідально. Оправа повинна не тільки не псувати, а ще й прикрашати обличчя своєї власниці. Вона може служити чудовим аксесуаром, доповнювати образ і навіть іноді замінювати макіяж.

Як правильно вибрати медичну оправу для жінок

При виборі оправи варто звернути увагу на її форму. Щоб не запам'ятовувати спеціальні правила, варто лише знати, що оправа не повинна повторювати форму обличчя. Тобто, якщо у вас кругле обличчя, оправа повинна бути прямокутної форми, щоб не підкреслювати цю особливість. При масивній нижній частині обличчя, краще вибрати оправу з відкритим низом на волосіні, щоб збалансувати риси. Володарям овальної форми обличчя пощастило більше всіх, їм йдуть практично будь-які форми окуляр.

Коли форма оправи обрана, зверніть увагу на її колір. Білі і чорні оправи підходять практично всім. Але не варто обмежувати свій вибір. Обираючи з безлічі відтінків і кольорів, варто пам'ятати: в правильному кольорі ви будете виглядати відпочилими, а недоліки на обличчі стануть менш помітні. Можна вибирати оправу по кольоротипу:

  • Холодним кольоротипам підходять: рожевий, блакитний, сіро-коричневий, бузковий, світло-зелений, м'ятний, індиго, бузковий.
  • Теплим кольоротипам підходять: бежевий, медовий, бірюзовий, бордовий, оливковий, гірчичний.

Вибираючи оправу для жінок зверніть увагу на її вагу. Оправа не повинна бути важкою і залишати сильні сліди від носоупорів на переніссі. Якщо ви сумніваєтеся чи зручна оправа, надіньте її і постійте в ній 5-10 хвилин. Звичайно, лінзи в оправу необхідно встановити пластикові. Пластикові оптичні лінзи особливо не змінять вагу оправи і окуляри не будуть доставляти дискомфорт.

Матеріал окулярів не менш важливий, ніж все вище перераховане. Особливо, якщо у вас чутлива шкіра. Титанові оправи не тільки одні з найлегших, а ще й гіпоалергенні. Титан є «чистим» металом і підходить для алергіків і людей з чутливою шкірою обличчя.

Дівчатам, які зовсім не уявляють себе в окулярах і не хочуть їх носити, а треба, варто звернути увагу на безободкові оправи. Такі окуляри будуть непомітні на обличчі і не змінять його форму. Оправи можуть бути з титанового сплаву, тому вони будуть легкими і зручними. Колірна палітра таких окулярів різноманітна, їх можуть прикрашати стрази і кристали Swarovski. Фірми, які займаються такими оправами, – Silhouette і Stepper. Вони в широкому асортименті представлені в мережі «Дом оптики».

Вибрати свою ідеальну оправу –  непросто, але в салонах «Дом оптики» цілком реально. Наші консультанти завжди допоможуть і дадуть слушну пораду. Приходьте в наші салони в Києві, Харкові, Дніпрі, Черкасах!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені