baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner
baner

Безкоштовна доставка
при оплаті онлайн

baner

Відкрився новий салон Дом оптики в Дніпрі!

post

   

Шановні клієнти! Звертаємо Вашу увагу - салон «Дом оптики» переїхав на бік проспекту за тією ж адресою пр. Яворницького, 46, т. (063)250-96-95 (100 метрів від попереднього місця розташування)! Чекаємо вас в новому, сучасному і просторому салоні!

«Дніпряни, давайте дружити домами!» - з такими словами звернулися співробітники «Дом оптики» до жителів Дніпра 3 серпня 2018 року. Мережа салонів «Дом оптики» відчинила свої двері для всіх бажаючих за адресою м. Дніпро пр. Яворницького,46 (вхід з вул. Харківської). Наш 12-й салон знаходиться поруч з вулицею Харківською – це для нас символічно і приємно. Харків – рідне місто для мережі «Дом оптики» і такий збіг дає нам зрозуміти: тут буде добре, як вдома.

У салоні «Дом оптики» на Яворницького, 46 представлений повний спектр оптичних послуг: перевірка зору, підбір оправ, підбір м'яких контактних лінз, збірка окулярів, ремонт і гарантійне обслуговування. Салон працює в звичному графіку мережі: по буднях з 9:00 і з 10:00 у вихідні, також кожен день з 10:00 веде прийом лікар-офтальмолог. У салоні працює майстер-оптик, який при необхідності виготовить окуляри протягом короткого часу.

Асортимент оправ і сонцезахисних окулярів в «Дом оптики» на пр. Яворницького, 46 включає в себе більше 1000 моделей. Колекції окулярів представлені в різних стилях: класичні, спортивні, молодіжні та ультрамодні. Є, як демократичні бренди окулярів – Mario Rossi і Enni Marco, так і високі бренди: Baldinini, Karl Lagerfeld, Silhouette, Stepper, Ray-Ban, Porsche Design і багато інших. Ціни на оправи і сонцезахисні окуляри різноманітні, тут кожен знайде те, що шукає.

У широкому асортименті представлені м'які контактні лінзи і засоби по догляду за ними. У «Дом оптики» на пр. Яворницького, 46 можна придбати лінзи від лідера контактної корекції – фірми Johnson&Johnson. Лінзи сімейства Acuvue серед клієнтів «Дом оптики» зарекомендували себе як максимально комфортні і безпечні для очей. На постійній основі у всій мережі діє акція – «Перша пара контактних лінз Acuvue – безкоштовно».

Весь серпень з 3.08.18 по 31.08.18 в салоні «Дом оптики» на Яворницького, 46 м. Дніпро діють спеціальні акції:

  • - знижка на сонцезахисні окуляри 20%-30%, а на другу модель в чеку знижка 50%
  • - знижка 10% на оправи
  • - дві фотохромні лінзи Transitions VI grey/brown 1.50 HMC за ціною однієї - 999 гривень
  • - акційна пропозиція «Формула правильних окулярів» за 598 гривень
  • - Набір одноденних лінз Acuvue (4уп) на 2 місяці зі знижкою 13%! Набір одноденних лінз Acuvue (8уп) на 4 місяці зі знижкою 18%!
  • - 40 лінз DailiesAquaComfortPlus за ціною 30 лінз!

Більш детально про акції можна дізнатися в салоні або за телефонами: (0562) 36-55-66, (063) 250-96-95

«Дом оптики» не приїхав до Дніпра з порожніми руками, а привіз подарунки, якими щедро ділиться з дніпрянами. Весь серпень покупців від 700 гривень чекають фірмові сумки або спреї від італійської компанії Enni Marco. В кінці місяця серед клієнтів будуть розіграні чотири призи: фірмовий годинник Stepper, фірмова парасолька Stepper, фірмові навушники Guess, фірмовий клатч Emilia. У доповненні до всього, 31.08.18 відбудеться фуршет і фотосесія для клієнтів.

«Дом оптики» – це велика сім'я, яка рада бачити в гостях всіх бажаючих. Ми запрошуємо вас в наш дом в місті Дніпро на пр. Яворницького, 46.

«Дом оптики» – давайте дружити домами!

Шановні клієнти! Звертаємо Вашу увагу - салон «Дом оптики» переїхав на бік проспекту за тією ж адресою пр. Яворницького, 46, т. (063)250-96-95 (100 метрів від попереднього місця розташування)! Чекаємо вас в новому, сучасному і просторому салоні!

СХОжІ МАТЕРІАЛИ

Акомодація — це здатність очей бачити однаково чітко різновіддалені предмети. Тренування акомодації потрібне, щоб поліпшити стан внутрішніх очних м'язів і зв'язкового апарату кришталика,...

Читати докладніше

Далекозорість або гіперметропія — це порушення зору, які потребують обов'язкової корекції. Це можуть бути, наприклад, окуляри або м'які контактні лінзи. За слабкого ступеня людина може н...

Читати докладніше
Порівняння
Порівняння
Список бажань
Перелік бажань
050 985 86 54

Передзвоніть мені